Petterik.nl

Vakantie foto's van slovenië!!!
 

Home Profiel Weblog Woubrugge Noorwegen

 

 

 

Met de witte balk hieronder kan je snel een keuze maken uit een site over Thailand of Pattaya.

Pattaya Thailand
Van 13-10-2003 tot 22-10-2003 ben ik voor een korte vakantie naar Thailand geweest. Aldaar verbleef ik in hotel Loma, te Pattaya.

Foto's vakantie Klik hier om foto's te bekijken die ik op vakantie heb gemaakt.
Dagverslagen Klik hier om het reisverslag te lezen.

Waarom naar Thailand?
Begin februari 2003 toen ik begon met mijn stage had ik gezegd dat ik na mijn afstuderen lang (minimaal een maand) en ver (buiten Europa) op vakantie wilde. Eind september was ik klaar met mijn studie en ik was hoognodig aan vakantie toe. De situatie lag nu anders, nu ik een vriendin heb. Helaas kon ze niet mee, omdat ze nu zelf stage loopt. Daarom heb ik voor een tiendaagse reis gekozen. Dat is nu al lang zat!
Die oosterse cultuur, en dan vooral het Boeddhisme, trekken mij wel. Van verscheidene mensen had ik gehoord dat de Thaise mensen altijd aardig zijn, dat Thailand een mooi land is en dat het één van de meest veilige landen uit die regio is. Op wat websites zag ik ook alleen maar mooie plaatjes, dus de keuze was uiteindelijk niet zo moeilijk meer.

Ervaringen
Ik heb zeker wel een geslaagde vakantie gehad. Toch vind ik de plaats waar ik verbleef wel erg toeristisch. Mijn beeld van Thailand was dat van mooie tempels, overal lachende mensen en uitgestrekte witte lege stranden, omgeven door palmbomen. De realiteit in Pattaya is: veel restaurantjes en barretjes, overal rondscheurende brommers, overvolle wegen, mensen die alleen lachen als je "Ja" zegt en ze veel fooi geeft. Verder zijn de stranden smal, overvol met mensen, of afgezet door een hotel dat alleenrecht heeft over dat stuk. Het strand staat ook helemaal vol met strandstoelen en parasols, welke je kan huren. Er is dus bijna geen plaats voor je eigen handdoekje. Daarom heb ik veel tijd doorgebracht aan het zwembad van het hotel. Het hotel was niet hoger dan drie verdiepingen hoog en rondom een tuin gebouwd. In die tuin lag ook het zwembad. De hele dag staat de zon hoog genoeg om goed in de zon te kunnen liggen.

 

 

 

 

 

 
 

Copyright 2003 MyWebCompany.com. All Rights Reserved. Webmaster: patrick@petterik.nl