Petterik.nl

Vakantie foto's van sloveniŽ!!!
 

Home Profiel Weblog Woubrugge Noorwegen

 

 

 

Download

Op deze pagina zie je een kleine selectie van leuke programma'tjes die je op verschillende plaatsen van internet kan downloaden. Deze programmatjes kan je hier ook downloaden.

Firefox Setup 1.5.exe - 5072 kB Firefox gebruik ik in plaats van Internet explorer. Dit vanwege de snelheid, de tabs en gewoon omdat het niet van microsoft is.
Thunderbird Setup 1.5.exe - 6235 kB Thunderbird gebruik ik in plaats van Outlook van microsoft. Er is gewoon meer mogelijk met thunderbird, m.b.t. bijvoorbeeld spambestrijding, beveiligingsinstellingen e.d.
ccsetup126.exe - 529 kB Ruim Met Computer Cleaner de harde schijf van je pc op.
spywareblastersetup351.exe - 2507 kB Dit programma zorgt ervoor dat een aantal instellingen worden verandert, zodat windows (en programma's) spyware (en zo dus ook virussen enzo) tegenhouden.
aawsepersonal.exe - 2789 kB Scan regelmatig je pc doormiddel van een spyware-verwijderaar, zoals dit programma, om de eventuele spyware te kunnen verwijderen.
Shareaza_2.2.1.0.exe - 3232 kB Ik gebruik shareaza om muziek en films te downloaden en zelf deze bestanden te delen.
winamp5111_full_emusic-7plus.exe - 5940 kB Winamp. Dat is gewoon het handigste en snelste programma om muziek af te spelen op de pc.
webalbum_setup.exe - 861 kB Een klein programmatje waarmee het heel gemakkelijk wordt om een foto-album te maken voor op internet.
mdvdp12.exe - 2300 kB Micro DVD player. Een programma waarmee DivX-films met ondertiteling kunnen worden afgespeeld.
cdex_151.exe - 1954 kB Hiermee zet je muziekbestanden op een cd in een handomdraai om in mp3-bestanden.
wsftp.zip - 3742 kB De oude versie van WSFTP, die uitgebracht werd zo rond Windows 98. Plaats de bestanden in de zipfile gewoon in de map "wsftp" in de map "Program files" en maak een snelkoppelling naar 'wsftp.exe' in je startmenu.
plaswave.zip - 17 kB Een prehistorische screensaver, maar wel erg mooi.
Vertaal.zip - 1856 kB Programma om snel woorden te kunnen vertalen ned-eng of eng-ned. Werkwijze van installatie: zelfde als bij wsftp.
flaskmpeg_060_preview.exe - 1419 kB Programma waarmee ik DVD-films omzet naar DivX-films.
smart.exe - 452 kB DVD-rip programma.

 

 

 

Copyright 2003 MyWebCompany.com. All Rights Reserved. Webmaster: patrick@petterik.nl